客服热线:13923432913 在线客服
首页>>开放大学>>备考学习(开放)

东莞​2020年国家开放大学人文英语最新答案就在这里!备考人注意了!

备考学习(开放)2019-12-30 21:03:36咨询电话: 13923432913
摘要:

2020年国家开放大学人文英语最新答案就在这里!备考人注意了!

2020年国家开放大学人文英语最新答案就在这里!备考人注意了!

试卷代号:1379

国家开放大学(中央广播电视大学)“开放本科”期末考试

人文英语3试题

一、交际用语(共计10分,每小题2分)

1—5题:选择正确的语句完成下面对话,并将答案序号写在答题纸上。

 微信截图_20191122203055.png

A. Looking after a baby is very tiring.

B. I like looking after a baby.

C. No, it isn,t.

2. 一 Could you please help me choose an MP4 player online?

. My computer doesn't work.

A. I don't agree

B. I'm afraid I can't

C. 1 hope so

3. 一 Would you like to come to our party this weekend?

 

B. No, I'd like to attend the party

C. I'm sorry that I won't be able to attend the party

4. ——Susan, will you please go and empty that drawer?

—— ?

A. What for

B. What is it

C. How is it

5. — Did you enjoy your college life?

 

A. Yes, it was rich and colorful

B. No, it is interesting

C. I like my college very much 

二、词汇语法(共计30分,每小题2分)

6—20题:阅读下面的句子,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的正确选项,并将答 案序号写在答题纸上。

6. Parents transmit some of their to their children.

A. characteristics — B. character

C. characteristic

7. Tom won the first prize of oral English contest, which is beyond his .

A. reputation B. contribution

C. expectation

8. Encouraging the elderly people to participate  games is very important.

A. at B. in

C. with

9. I want to know .

A. what is his name B. that his name is

C. what his name is

10. This is an opportunity to the reputation of the company.

A. help B. prevent

C. enhance


11. John asked me to visit his uncle?s farm with him.

A. how would I like B* if or not would I like

C. whether I would like

12. People foxes clever but sly animals.

A. consider*-* to be B. consider…as


C. consider…X

13. Do you mind me the window beside you.

A. to open B. opening

C. open 

14. But the Internet can bring some  effects> too. The most common one, some teenagers are addicted to computer games on the Internet.

A. negative B. positive

C. important

15. Nowadays people spend more time exercising to keep .

A. fitly B. fitting

C. fit

16. Having good friends means sharing happiness and sadness each other .

A. of B. with

C. by

17. She the children not to make any noise.

A. tell B. told

C. said

18. One big of formal education is the high cost.

A. advantage B. disadvantage

C. strength

19. Smartphone makes it simple us take a photo.

A. for…by B. foi•…to

C. to…to

20. The advancement of technology has boosted the pace of our lives, and requires us to learn every day just to stay current in the workplace.

A. something new B. new something

C. everything

三、阅读理解(共计40分,每小题4分)

21—25题:阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案,并将答案序号写在答题 纸上。

Passage 1

Although they're still the lovely young kitten or pup in our minds, your pets need extra care as they reach their senior years. Here's our list of suggestions to keep them happy and healthy for as long as possible. 

Foodie

Keeping your pet? s diet healthy and nutritious (有营养的)is very important at any / stage of their life, but as they become old, they need a different set of vitamins and minerals. Different sizes and breeds of pets will have different needs, so it's worth a quick chat with your vet to discover what they would recommend.

Gym membership

Although they may seem tired and slow for outdoor activities, this doesn? t mean they shouldn't keep exercise any more. You don't have to drag them on a 10-mile uphill hike? but encourage your pet to get out into the fresh air. The sights and smells should inspire their natural urge to trot about and explore again. If they? re lazy, try small indoor games and toys that will keep their mind active.

Fit not fat

If you're feeding your pet healthy foods in appropriate sized portions (分量)and making sure they're getting enough exercise, you shouldn't have an overweight friend at your side. However, if you still think they need to lose a few pounds, you can discuss with your vet how to help them lose weight and keep a healthy weight.

The dreaded vets

Not many people enjoy a trip to the doctors and it's certainly the same for your pet. But regular checks at the vets can prevent minor health issues from getting more and more serious.

Older pets should be taken to the vet at least once every six months. On your next visit, ask your vet what common issues usually affect their particular breed (种类)such as arthritis (关节炎)or diabetes (肥胖症).You can then be more careful when taking care of them.

21. What is the main topic of the article?

A. How to choose a pet at the pet shop.

B. Some tips of looking after old pets.

C. Differences between kittens and puppies. 

大学.png

22. As your pets get older, the vitamins and minerals they need are .

A. the same as they were fed in the past

I

B. less then those when they are young

C. different from those they used to have

23. Which is NOT TRUE according to the article?

A. Old pets shouldn't keep exercise any more.

B. Fresh air will inspire old pets' natural urge.

C. If old pets are lazy, just leave them still at home.

24. According to the article, you can discuss with how to help your aged pets keep fit but not fat,

A. your vet B. your kids

C. your friends

25. Older pets should go for regular checks at least once  .

A. every half a year B. every year

C. every month

26-30题:请根据短文内容判断给出的语句是否正确,正确的写“T”,错误的写“F”,并将答案 写在答题纸上。

Passage 2

The Wichita Falls Police Department is trying to help curb crime in neighboring communities throughout the city. On Saturday Wichita Falls Police gave a free two-hour presentation to help locals keep their community crime free.

More than 20 people showed up at the Martin Luther King Center in east Wichita Falls to be part of the presentation.

Wichita Falls Police Officer Jeff Hughes said that they wanted to make sure the folks out there were aware they were doing everything to take away the opportunity from a bad guy.

Hughes reminded those in attendance that their homes outside the presentation could be an open invitation to criminals. One of the biggest ways to prevent crime, according to Hughes is to use CPTED. Also known as Crime Prevention Through Environmental Design.

1335 

“The biggest site, that we are dealing with now, that we are endorsing fully, is Nextdoor and it's simply just nextdoor, com,'‘

The site is free and helps locals set up a Virtual Community that they can interact with from the comfort of their own home.

“With www. nextdoor, com it all happens in a web based program where if you send something out it gets to that group or that person instantly, they will get an alert on their phone or an email,w said Hughes.

According to Hughes, he has already seen a positive impact locally from the site and hopes it can continue to expand in Wichita Falls.

26. The Wichita Falls Police Department is planning sterner measures to combat crime. 

27. According to Hughes, one of the biggest ways of crime prevention is through environmental design. 

28. The biggest site that the police are approving fully is nextdoor. com. 

29. The purpose of nextdoor, com is to help locals set up a real community. 

30. If you use the nextdoor, com site, you have to pay for it. 

四、写作(共20分)

31. 根据要求写作文。

Nick was ill for two days. His mother, Nancy Hill, is writing an absence excuse letter to his teacher, Ms. Shirley Hudson. Help Nancy to write the letter. You may use the following hints.

(1) Nick是哪个班的学生,什么时间请假,什么原因,是否有证据(如医嘱等)。

(2) 请学校有关负责人给予谅解,并请学校有问题与家长联系。 

试卷代号:1379 座位号匚口

国家开放大学(中央广播电视大学)2017年春季学期“开放本科”期末考试

人文英语3试题答题纸


31.根据要求写作文。

Nick was ill for two days. His mother, Nancy Hill, is writing an absence excuse letter to his teacher, Ms. Shirley Hudson. Help Nancy to write the letter. You may use the following hints.

(1) Nick是哪个班的学生,什么时间请假,什么原因,是否有证据(如医嘱等)。

(2) 请学校有关负责人给予谅解,并请学校有问题与家长联系。 

试卷代号:1379

国家开放大学(中央广播电视大学)2017年春季学期“开放本科”期末考试

人文英语3试题答案及评分标准

(供参考)

2017年6月

一、 交际用语(共10分,每小题2分)1-5题:选择正确的语句完成下面对话,并将答案序号写 在答题纸上。

1. C 2. B 3. C 4. A 5. A

二、 词汇语法(共计30分,每小题2分)6-20题:阅读下面的句子,从A、B、C三个选项中选出 一个能填入空白处的正确选项,并将答案序号写在答题纸上。

6. A 7. C 8. B 9.C 10. C

11. C 12. B 13. B 14. A 15. C

16. B 17. B 18. B 19. B 20. A

三、阅读理解(共计40分,每小题4分)

21—25题:阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案,并将答案序号写在答题 纸上。

21. B 22. C 23. B 24. A 25. A 26—30题:请根据短文内容判断给出的语句是否正确,正确的写"T”,错误的写“F”,并将答案 写在答题纸上。

26. F 27. T 28. T 29. F 30. F

四、写作(共20分)

31.根据要求写作文。

Nick was ill for two days. His mother, Nancy Hill? is writing an absence excuse letter to his teacher, Ms. Shirley Hudson. Help Nancy to write the letter. You may use the following hints.

(1) Nick是哪个班的学生,什么时间请假,什么原因,是否有证据(如医嘱等)。

(2) 请学校有关负责人给予谅解,并请学校有问题与家长联系。

作文评分标准

(1) 评分原则

本题总分为20分,按6个档次给分。

评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡 量、确定或调整档次,最后给分。

评分时应注意的主要内容为:内容要点、句型变化、词汇运用和语法结构的准确性,语意 的连贯性、逻辑性以及应用文的格式要求。

评分时,如拼写错误较多,书写较差,以至影响交际,将分数降低一个档次。

(2) 各档次的给分范围和要求

16—20 分 •完全完成了试题规定的任务;

•覆盖所有内容要点;

•语法结构、句型和词汇有变化;

•语法结构和用词准确。

•语意连贯、逻辑性强。

•应用文写作格式规范。

11—15 分 •较好地完成了试题规定的任务;

•覆盖所有内容要点;

•句型和词汇有变化;

•语法结构和词汇基本准确,些许错误主要是因为尝试较复杂语法结 构或词汇所致。

•语意基本连贯、有一定的逻辑性。

•应用文写作格式较为规范。

6—10 分 •基本完成了试题规定的任务;

•覆盖所有内容要点;

•运用语法结构和词汇方面能满足任务的基本要求;

•有一些语法结构或词汇方面的错误,但不影响理解。

•语意连贯性及逻辑性方面存在一定问题。

•应用文写作格式基本规范。

3—5分 •虽尽力但不足以完成试题规定的任务;

•仅覆盖部分主要内容,或写了一些无关内容;

•语法结构和词汇运用能力很弱;

•有许多语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。

•语意不连贯,逻辑性方面问题较大。

•应用文写作格式不规范。

1—2分 •未完成试题规定的任务;

•句子不完整或无法理解;

•语法结构或词汇方面错误连篇,影响对写作内容的理解;语言运用能 力差。

•语意不清,毫无逻辑。

•应用文写作格式不规范。

0分 •未答题,或虽作答但不知所云。

2020年国家开放大学人文英语最新答案就在这里!备考人注意了!

本文标题:东莞​2020年国家开放大学人文英语最新答案就在这里!备考人注意了!

发布时间:2019-12-30 21:03:36

Tags: